Šta je biznis konsalting?

Biznis konsalting u svom najpreciznijem smislu predstavlja mogućnost da se skrene pažnja vlasnika kompanije i preduzetnika na uspešnost kritičnih oblasti poslovanja, koja se zasniva na razumevanju i rešavanju problema.

Te kritične oblasti mogu biti marketing strategija, konkurentska prednost, biznis model, itd. Nije samo teorijski proces i nije samo razumevanje globalnog problema, već i svih detalja poslovanja.

Biznis konsalting je mogućnost da se analizira problem na integrativan način; da se razume kako su problem ili mogućnost, izazov ili rezultat međusobno povezani sa drugim faktorima, da bi se uspešno savetovali i usmerili vlasnici kompanija prilikom donošenja odluka i boljeg preduzimanja akcija. Cilj konsaltinga je ostvarivanje što boljih rezultata za isti vremenski period ili trud.

Ako Vas interesuje šta biznis konsalting može da učini konkretno za Vaš biznis, pogledajte ovde.

Najčitanije

Kako razumeti klijente

Kako razumeti klijente? Ako bolje razumemo potrebe klijenta, lakše nam je da mu ponudimo (i prodamo) odgovarajuće rešenje.Često se o prodaji razmišlja kao o “uvaljivanju” pre nego kao

Vise »

Šta je biznis konsalting?

Biznis konsalting u svom najpreciznijem smislu predstavlja mogućnost da se skrene pažnja vlasnika kompanije i preduzetnika na uspešnost kritičnih oblasti poslovanja, koja se zasniva na

Vise »