Naša priča

Kompanija Edge je osnovana 2005. godine sa misijom da pomaže ambicioznim kompanijama da ostvare održiv profitabilan rast, tako što će im pružati najnovija znanja, metodologije i alate.

Tokom godina, kompanija Edge je imala čast da radi za više hiljada organizacija iz nekoliko desetina različitih industrija, angažujući na trening i konsalting programima veliki broj renomiranih stručnjaka, poznatih i priznatih u svojim oblastima. Poznata po svojim inovativnim programima i načinu rada, kompanija Edge je prva u regionu pokrenula edukaciju putem webinara, otvorene programe iz oblasti kao što su strateško planiranje komunikacionih kampanja, marketing planiranje i prodajne strategije, a  2010. godine razvila je metodologiju za strateški razvoj i ubrzan rast prihoda koji pomaže kompanijama da uoče prilike na tržištu i maksimalno iskoriste svoje resurse.

Kontaktirajte nas

Ako Vas interesuju naše usluge proverite da li možemo da Vam pomognemo!

U šta verujemo

Održiv, profitabilan rast: Tom Peters je jednom rekao You can not shrink your way to greatness”. Verujemo da niko od nas nije iskoristio sve mogućnosti da raste i razvija se, i da je uvek moguće biti još bolji. Iako je efikasnost u savremenom poslovanju neophodna (i često radimo i na tome), verujemo da je samo rast i razvoj put do zaista sjajnih i uspešnih organizacija. Podsticanje održivog, profitabilnog rasta je ono u čemu pomažemo našim klijentima, a njihov uspeh je naša preporuka za naredne projekte.
Najnovija znanja, metodologije i alati:  Naš slogan “cutting-edge knowledge” opisuje konstantno traganje za najnovijim i najefikasnijim znanjima, metodologijama i alatima koje koristimo kako bismo za klijente kreirali maksimalan rezultat i podstakli njihov (još brži) rast i razvoj.
Profesionalizam i integritet: Uvek radimo najbolje što možemo, uvek stojimo iza svega što kažemo i uradimo. Sve što radimo je u najboljem interesu rasta i razvoja organizacije klijenta.

Kako radimo

Svaki konsalting i trening projekat je jedinstven, i kreira se prema specifičnim potrebama klijenta. Zbog toga na početku moramo savršeno da razumemo situaciju u kojoj se klijent nalazi, njegove ambicije, potencijale i ograničenja sa kojima posluje.
 
Nakon toga pravimo optimalnu kombinaciju ekspertize, metodologija i koraka koje ćemo koristiti kako bismo kreirali željeni rezultat.Tokom primene dogovorenih rešenja  ostajemo na raspolaganju klijentima, kako bismo zajednički uspešno prevazišli prepreke koje mogu da se pojave.
 
Više o metodologiji i rezultatima pročitajte ovde.

1. Razumevanje situacije

Intervjui i analize nam pomažu da razumemo trenutnu situaciju, potencijale i ograničenja.

icon
icon

2. Uvidi i rešenja

Uz pomoć najefikasnijih metologija i alata kreiramo uvide i dolazimo do rešenja.

3. Strategije i aktivnosti

Idejna rešenja razvijamo u konkretne strategije i akcione planove.

4. Primena rešenja

Pomažemo tokom primene dogovorenog rešenja i zajednički prevazilazimo prepreke.

5. Rezultat i rast

Nakon dostizanja željenog rezultata postavljamo sledeći razvojni cilj i podstičemo novu fazu rasta.

Za koga radimo

Konsultanti i treneri

Kompanija Edge je na svojim konsalting i trening programima do sada angažovala veliki broj najkvalitetnijih stručnjaka, poznatih i priznatih u svojim oblastima, a u okviru platforme konsultanata kompanije Edge trenutno aktivan broj eksperata u ključnim stručnim oblastima je:

0
Profilisanje kadrova
0
Pregovaranje
0
Kreativnost
0
Psihologija
0
Informacione tehnologije
0
Menadžment konsalting
0
Strateško planiranje
0
Ljudski resursi
0
Strateški rast
0
Obuka predavača
0
Marketing
0
Komunikacija
0
Odnosi s javnošću
0
Menadžerske veštine
0
Prodaja
0
Timski rad
0
Pravo
0
Formiranje cena
0
Liderstvo
0
Finansije

Kontakt informacije

Adresa:
Stojana Aralice 26/12, 11070 Beograd, Srbija

Email:
edge@edge.rs

Broj telefona:
+381.63.320.220

Pošaljite poruku