Tržišne strategije i planiranje

Unapredite svoja znanja o marketing strategijama i taktikama, učite od dokazanih profesionalaca kako se planiraju uspešne tržišne strategije.

Polaznici ovog programa će dobiti najbolje principe, tehnike, savete i rešenja koji konzistentno daju rezultate, kako nama samima, tako i našim klijentima iz oblasti bankarstva, farmacije, robe široke potrošnje, građevine, distribucije, usluga…

innovation-peter-saddington-agile-for-all-768x539

Sadržaj seminara

 

Seminar obrađuje 5 prodajnih koraka. Svaki je detaljno objašnjen i ilustrovan primerima iz realnih prodajnih situacija.

  1. Objasnićemo zašto je izuzetno važno upoznati klijenta, i kako to učiniti bolje nego do sada, i mnogo bolje od konkurencije.
  2. Potrebe klijenata su često skrivene i o njima ćemo pričati na potpuno drugačiji način, tako da neuporedivo bolje možete da saznate kako tačno možete (profitabilno) pomoći klijentu. (alati koje ćete ovde dobiti se koriste i u globalnim kompanijama sa Forbes 50 liste!)
  3. Tek kada odlično razumemo klijenta, njegove želje, potrebe i njegovu situaciju, možemo naše proizvode i usluge da povežemo sa njim i zaista mu pružimo vrednost.
  4. Iako znamo šta želimo da mu pružimo i zašto je to za klijenta dobro, potrebno je to i da uspesno komuniciramo (prodamo). Naučićete prodajni alat koji koristi kompanija poznata po jednoj od najboljih prodajnih sila na svetu. Ovaj alat uobličuje ideju, organizuje informaciju, skraćuje vreme i olakšava prodaju.
  5. Na kraju, u petom koraku ćemo objasniti kako odgovoriti na pitanja i primedbe, i naučiti 4 koraka kada se klijent ne složi odmah sa Vašim predlogom.

Bez obzira da li ste prodavac, direktor ili vlasnik kompanije, imaćete finansijske koristi od ovog seminara.

Garantovano.

 

Kotizacija

Kotizacija obuhvata:

  • Dva dana seminara,
  • Prateće materijale,
  • Osveženje u pauzama i ručak,
  • Kontakt podatke svih učesnika seminara,
  • Sertifikat o učešću.

Za više polaznika iz iste firme pripremljene su posebne pogodnosti!

 

 

Prijava

Za seminar se možete prijaviti tako što ćete nam poslati svoje podatke i mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati.

 

 

Kontakt

Za sva pitanja kontaktirajte nas putem email-a edge@edge.rs ili putem telefona +381.63.320.220.