Naša priča

EDGE je osnovan 2005. godine sa misijom da pomaže ambicioznim kompanijama da ostvare održiv profitabilan rast, tako što će im pružati najnovija znanja, metodologije i alate.

Tokom godina, EDGE je imao čast da radi za više od hiljadu organizacija iz nekoliko desetina različitih industrija, angažujući na trening i konsalting programima više od 40 renomiranih stručnjaka, poznatih i priznatih u svojim oblastima. Poznat po svojim inovativnim programima i načinu rada, EDGE je prvi u regionu pokrenuo edukaciju putem webinara, otvorene programe iz oblasti kao što su marketing planiranje, cenovne strategije i BTL marketing, a od 2010. godine je ekskluzivni partner američke kompanije Value Innovations, Inc. za primenu alata koji pomažu razvoj inovacija i primenu “strategije plavog okeana”. 

Kontaktirajte nas

Ako vas interesuju naše usluge proverite da li možemo da vam pomognemo!

“That’s what success is all about. It’s about the edge.”

– Mark Cuban, američki preduzetnik i milijarder.

U šta verujemo

Održiv, profitabilan rast: Tom Peters je jednom rekao You can not shrink your way to greatness”.
Verujemo da niko od nas nije iskoristio sve mogućnosti da raste i razvija se, i da je uvek moguće biti još bolji. Iako je efikasnost u savremenom poslovanju neophodna (i često radimo i na tome), verujemo da je samo rast i razvoj put do zaista sjajnih i uspešnih organizacija. Podsticanje održivog, profitabilnog rasta je ono u čemu pomažemo našim klijentima, a njihov je uspeh naša preporuka za naredne projekte.
Najnovija znanja, metodologije i alati: naš slogan “cutting-edge knowledge” opisuje konstantno traganje za najnovijim i najefikasnijim znanjima, metodologijama i alatima koje koristimo kako bismo za klijente kreirali maksimalan rezultat i podstakli njihov (još brži) rast i razvoj.
Profesionalizam i integritet: uvek radimo najbolje što možemo, uvek stojimo iza svega što kažemo i uradimo. Sve što radimo je u najboljem interesu rasta i razvoja organizacije klijenta.

Kako radimo

Svaki konsalting i trening projekat je jedinstven, i kreira se prema specifičnim potrebama klijenta. Zbog toga na početku moramo savršeno da razumemo situaciju u kojoj se klijent nalazi, njegove ambicije, potencijale i ograničenja sa kojima posluje.
 
Nakon toga pravimo optimalnu kombinaciju ekspertize, metodologija i koraka koje ćemo koristiti kako bismo kreirali željeni rezultat. Tokom primene dogovorenih rešenja  ostajemo na raspolaganju klijentima, kako bismo zajednički uspešno prevazišli prepreke koje mogu da se pojave.
 
Više o metodologiji i rezultatima pročitajte ovde.

1. Razumevanje situacije

Intervjui i analize nam pomažu da razumemo trenutnu situaciju, potencijale i ograničenja.

icon
icon

2. Uvidi i rešenja

Uz pomoć najefikasnijih metologija i alata kreiramo uvide i dolazimo do rešenja.

3. Strategije i aktivnosti

Idejna rešenja razvijamo u konkretne strategije i akcione planove.

4. Primena rešenja

Pomažemo tokom primene dogovorenog rešenja i zajednički prevazilazimo prepreke.

5. Rezultat i rast

Nakon dostizanja željenog rezultata postavljamo sledeći razvojni cilj i podstičemo novu fazu rasta.

ZA KOGA RADIMO:

Neki od naših klijenata

Naš tim

Nenad Paunović
Saša Marjanović
Biljana Matović

Konsultanti i treneri

EDGE je na konsalting i trening programima do sada angažovao preko 40 najkvalitetnijih stručnjaka, poznatih i priznatih u svojim oblastima:

Kontakt informacije

Adresa:
Džona Kenedija 33, Beograd 11000, Srbija

Email:
seminari@edge.rs

Broj telefona:
+381 63 336 335

Pošaljite poruku